Andreea Balan Tiberiu Argint

La nici un an de la eveniment cei doi au decis să divorțeze. Tiberiu Argint noul iubit al Andreei Bălan are aceeași vârstă ca ea.


Exclusive I Don T Hide My Love Anymore The Gesture That Gave Andreea Bălan And Tiberiu Argint A Goal

Monica Davidescu despre.

Andreea balan tiberiu argint. Cu câteva săptămâni bune înainte să aniverseze primul an petrecut împreună cu Tiberiu Argint Andreea Bălan a publicat pe Instagram Stories o fotografie realizată în timp ce se uitau la un film. Vestea a venit ca o lovitură pentru Tiberiu Argint. Tiberiu Argint a fost surprins în compania cunoscutei Andreea Bălan pe litoral în cadrul unei petreceri.

Cu procesul de divorț pe rol la Judecătoria Buftea Andreea Bălan 32 de ani și George Burcea 35 de ani își văd separat de viețile lor. Au trecut prin mari cumpene împreună mai ales că artista a. Actualul ei iubit a făcut un gest care a surprins pe toată lumea dat fiind că relația dintre cei doi se părea până acum că se.

Acum doi ani în 2019 Andreea. Vestea că Andreea Bălan are un nou iubit a luat pe toată lumea prin surprindere. Din imaginile surprinde de paparazzi putem observa că noul iubit este foarte galant cu artista.

Andreea Bălan în vârstă de. Andreea Bălan s-a îndrăgostit din nou după ce s-a despărțit acum câteva luni de tatăl fetițelor sale George Burcea. În văzul lumii i-l dă.

Părinții lui Tiberiu Argint locuiesc în București motiv pentru care se pare că Andreea Bălan îl însoțește pe iubitul său ori de câte ori merge. Cine este Tiberiu Agint. În acel moment viața artistei s-a schimbat deoarece problemele de sănătate nu o mai lasă să devină mamă pentru a treia oară.

Andreea Bălan a fost invitată la ziua mamei lui Tiberiu Argint duminică seara. Tiberiu Argint a făcut un gest public care a surprins pe toată lumea. Weekend-ul trecut Andreea Bălan s-a afișat.

Andreea Bălan a fost surprinsă la mare în compania lui Tiberiu Argint fratele prezentatoarei TV Sonia Argint. Andreea Bălan pare să fie din nou în culmea fericirii. Artista a postat un InstaStory în care apare mama iubitului ei alături de mesajul Happy Birthday.

E adevărat s-a făcut un compromis Tiberiu Argint apărând în cadre puțin cu casca pe cap atunci când Andreea Bălan și cu el călăreau o motocicletă pe drumurile pustii din Grecia locul în care și-au petrecut vacanța romantică și unde cântăreața și-a serbat. Acesta i-a cunoscut mama și fetițele iar Andreea Bălan a avut ocazia de a-i întâlni pe părinții iubitului său. Andreea Bălan 36 de ani și George Burcea 32 de ani s-au căsătorit pe 10 august 2019 iar după o lună a urmat o nuntă spectaculoasă.

Andreea Bălan nu căuta un bărbat care să o consoleze în niciun caz. Tiberiu Argint a reușit să o cucerească pe frumoasa vedetă la patru luni după ce a anunțat divorțul de George. Andreea Bălan și Tiberiu Argint tandrețuri în Vama Veche.

18 aprilie 2021 1820 de Alecsandru Ion. Vedeta și-a găsit liniștea în brațele lui Tiberiu Argint iar acum par că nu se mai ascund de nimic. Andreea Balan si Tiberiu Argint apar impreuna in cel mai recent videoclip al artistei Sursa foto.

Andreea Balan fetitele sale si mama ei Andreea Bălan mulțumită că a terminat cu George Burcea. Tiberiu este fratele celebrei prezentatoare de la TVR Sonia Argint Ionescu însă de acum și el devine un personaj monden căci fotoreporterii îi vor vâna fiecare mișcare de când s-a cuplat cu Andreea. Mai mult fosta jumătate a trupei Andre se înțelege de minune și cu sora iubitului său Sonia Argint Ionescu.

Tânărul este manager de vânzări la BangOlufsen o. Cine este Tiberiu Argint. Tiberiu Argint a făcut un gest public care a surprins pe toată lumea.

Iată că acum toți ochii sunt pe Andreea după ce Cancanro a publicat primele imagini cu. Andreea Bălan a postat prima fotografie alături de iubitul ei. Andreea Bălan și Tiberiu Argint trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care pare a fi din ce în ce mai serioasă.

Andreea Bălan nu se mai ascunde. Cei doi se îmbrățișau de mama focului și abia dacă s-au scăpat din vedere pe tot parcursul nopții. Andreea Bălan se simte împlinită alături de iubitul Tiberiu Argint și de cele două fetițe.

Așa că nu ar fi nicio surpriză să auzim cât de curând de o nouă căsătorie a artistei. Andreea Bălan și-a găsit deja fericirea în brațele altui bărbat la 5 luni de la despărțirea iremediabilă de George Burcea. Duminică Andreea Bălan a fost cu iubitul ei la o petrecere ocazionată de ziua mamei acestuia semn că relația cu Tiberiu Argint merge foarte bine.

Dacă Tiberiu Argint nu s-a prins până acum ce mai așteaptă iubita lui de la el ea îi dă un pont. Tiberiu Argint și Andreea Bălan loviți de o veste grea. Apoi din vorbă în vorbă Andreea a fost cucerită de blândețea lui dar și de faptul că deși lucrează într-un mediu stresant reușește să rămână copil să se distreze să uite de stres iar felul lui tonic de a fi a fost pe placul ei.

Relația dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint devine din ce în ce mai serioasă. Artista a plecat la mare alături de noul său iubit Tiberiu Argint iar CANCANRO v-a prezentat imagini exclusive cu cei doi în timp ce se află în tandrețuri în văzul tuturor. Andreea Bălan îi transmite mesaje subliminale iubitului ei Puțini își mai amintesc că atunci când s-a căsătorit cu tatăl fetițelor sale actorul George Burcea Andreea Bălan a avut o căsătorie în America apoi și-a dorit o nuntă în toată regula.

Dar l-a cunoscut pe Tiberiu Argint și între ei a fost o chimie. Imagini cu Andreea Balan si noul iubit ce a spus despre George Burcea. Andreea Bălan nu se mai ascunde.

Cei doi au ajuns la stadiul în care participă la evenimente de familie împreună. Andreea Bălan în primul rând se simtă liniștită că a trecut peste separarea de George Burcea. Problemele de sănătate au fost prezente în.

Acum 2 ani Andreea Bălan devenea mămică pentru a doua oară.


Rol Ro Andreea Bălan și Tiberiu Argint S Au Despărțit Facebook


Andreea Bălan And Tiberiu Argint The First Pictures As A Couple In Public


Noul Iubit Al Andreei Bălan Un Bărbat Misterios Ce Meserie Are De Fapt Tiberiu Argint


What Is Tiberiu Argint Andreea Bălan S New Friend Doing The Two Were Surprised By The Sea Entertainment Moons Freedom


What News Did Andreea Bălan Receive From Tiberiu Argint The Man Wasn T Embarrassed


Andreea Bălan And Tiberiu Argint Shocking Conversation Everyone Saw What He Said To Himself Through Messages Stop Making Me


Se Desparte Andreea Bălan De Tiberiu Argint Ce I A Dat De Gol Pe Cei Doi Impact


Tiberiu Argint A Aflat Cel Mai Mare Secret Al Andreei Balan Cum A Reactionat Stiri De Ultima Ora Ultimele Stiri Din Romania Breaking News


Andreea Bălan și Tiberiu Argint Prima Poză Oficială In Calitate De Cuplu Artista A Implinit 37 De Ani Libertatea


Andreea Bălan și Tiberiu Argint Declarații De Dragoste In Public Cum Il Alintă Cantăreața Pe Iubitul Ei


Did Andreea Bălan Split From Tiberiu Argint Controversial Images That Blew The Internet


Cine Este De Fapt Noul Iubit Al Andreei Bălan Ce Secret Murdar Ascunde Tiberiu Argint


Exclusive Tiberiu Argint And Andreea Bălan Have Taken A Big Step In Their Relationship What Happened Today His Birthday


Gestul Surprinzător Pe Care Tiberiu Argint L A Făcut Pentru Andreea Bălan Elle Ro


Andreea Bălan și Tiberiu Argint Conversație Amuzantă In Online Ce A Apărut Pe Contul De Instagram Al Artistei Radio Impuls


The Unique Way Andreea Bălan And Her New Boyfriend Discovered Their Relationship The Message That Appeared On The Star S Page Today


Teo Show 09 07 Andreea Balan Si Tiberiu Argint Dragoste Cu Si Fara Peruca Imagini Exclusive Youtube


Exclusive What Is The Relationship In Fact Andreea Bălan And Tiberiu Argint The Truth Has Come Out


Andreea Bălan Continues Her Relationship With Tiberiu Argint What Could Be Seen From The Artist S Photos

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel